Skip links

Wij zijn Beyond

Onze Missie

Wij helpen de leiders van de toekomst om hun dromen waar te maken.
Wij stimuleren die leiders om te doen wat ze leuk vinden.
Wij vergezellen de leiders hun talenten maximaal in te zetten en te ontwikkelen.
Het gevolg is dat mensen en organisaties daadwerkelijk transformeren en concrete nieuwe richtingen inslaan.

Why

Wij krijgen energie door samen met organisaties, mensen en partners unieke, praktische en diepgaande leiderschapstrajecten voor changemakers aan te gaan, waarin  een hoger bewustzijn, eigenaarschap, creativiteit, talentenontwikkeling en dromen waarmaken ruimte krijgen.

How

Alles wat we doen staat in het teken van persoonlijke ontwikkeling. Door veel te oefenen, te ervaren en te reflecteren is het gevolg dat er diepgaande duurzame persoonlijke,- en daardoor organisatietransformatie plaatsvindt. Nieuwe concrete wegen worden bewandeld.

What

In onze leiderschapstrajecten werken de changemakers aan hun eigen droomproject. Ze gaan nieuwe richtingen in, leren door fouten te maken. Je bespreekt je proces in de groep en geeft zelf aan wat je nodig hebt. Zo ontwikkel je jezelf en de organisatie. Wij geloven in actiegericht leren.

Visie Op Leiderschapsontwikkeling

Iedereen is een leider. Leiderschap is een persoonlijke leerroute. Het gaat erom in hoeverre jij je eigen potentieel benut om effectief te zijn in je handelen. Leiderschap leer je door te doen en te reflecteren. Het is iets unieks. De ontwikkeling van jouw leiderschap gaat gepaard met vallen en opstaan, plezier en verdriet, succes en fouten maken.

Onze Unieke Aanpak

Wat is je talent, wat vind je leuk en wat wil je veranderen. Met die vragen ga je concreet aan de slag. Je werkt aan je eigen project en je eigen leiderschap. Je geeft en je ontvangt. Wat heb je nodig? Fouten maken mag. Juist. Leren is het uitgangspunt. Geen vaststaande programma’s. Er is steeds ruimte en tijd voor wat er op het moment nodig is. Helaas, verschuilen achter anderen kan niet meer. Jij bepaalt je eigen ontwikkeling.

Ons Team

Founder: Jasper Wegman

Jasper werkt ruim twintig jaar op het gebied van organisatieadvies, cultuurverandering, coaching en leiderschapsontwikkeling. Zo is hij de oprichter van de stichting Che Amigo en auteur van het boek ‘Leiderschap in mijn community’. De oprichting van Beyond is een droom waarin zijn eigen leiderschapsontwikkeling centraal staat. In zijn visie is er weinig ruimte voor vastgestelde theorieën, modellen en gerichte leiderschapsprogramma’s. Die leiden teveel af van waar het werkelijk omgaat; unieke persoonlijke ontwikkeling bereik je door de creatie van je eigen kaders. Hij gelooft in doen wat je leuk vindt.

We werken alleen met de meest ervaren mensen.  Naast hun werk voor Beyond zijn zij eigenaar van organisaties, initiator van projecten en/of initiatieven waarin hun eigen leiderschap getest wordt. Zij passen de filosofie van Beyond zelf toe. Zij voldoen aan de voorwaarde om onze deelnemers goed te vergezellen in hun leiderschapsproces: “Practice what you preach!”

Geschoold in diverse methodes, theorieën en modellen, staan zij klaar om hun kennis en ervaring in te zetten wanneer de situatie daarom vraagt. Maar ook om los te laten wanneer dat nodig is. Wij werken vanuit het principe, ”het niet weten en opereren vanuit de behoefte van de deelnemer”. Onze deelnemers krijgen alle ruimte om zelf aan te geven wat ze nodig hebben in hun eigen leiderschapsroute.

Cedric Rachmad - Boks coach

+311234567890

Jet Centeno - Systemisch coach

+31 6 25 36 00 18

Jouke Kruijer - Artist en Coach

+31 6 5422 3270

Partners & Klanten

Stichting che amigo

Leiderschapstrajecten voor sociale organisaties in Zuid Amerika

Straat kinderen Medellin

Leiderschapstraject voor alle medewerkers.

Return to top of page