Skip links

Marije Schaafsma: Talent Development Program

Marije Schaafsma: Talent Development Program

Leiderschapstraject voor talenten binnen Royal HaskoningDHV

 

 

Marije Schaafsma, leidinggevende bij Royal HaskoningDHV

Project: Talent Development Program

 

Omschrijving: Het Talent Development Programme heeft tot doel om talenten in de organisatie van Royal HaskoningDHV te faciliteren bij het maken van een stap in hun ontwikkeling. Met de veranderingen in de maatschappij en de aantrekkende economie ziet het bedrijf zichzelf voor de opgave om mee te veranderen. Het talentenprogramma beoogt de mensen in de organisatie die deze verandering (mee) vorm kunnen gaan geven, verder te helpen.

 

Leerervaringen: “Belangrijkste leerervaring uit het programma is dat het veranderen van een organisatie begint met een verandering in jezelf als individu. Door je eigen grenzen te verkennen en je eigen passie in je werk te (her)vinden, krijg je meer impact op je omgeving waardoor er ook echt wat gaat veranderen. Met een paar mensen hebben we vanuit onze persoonlijke betrokkenheid een monitoringsprogramma opgezet om de strategie en cultuur binnen ons bedrijf te monitoren en daarover te rapporteren aan het management. ”

 

Persoonlijk leiderschap: “Ik heb geleerd dat mijn mening, gedachten en dromen ertoe doen en dat het goed is om die uit te spreken. Door vanuit mijn eigen enthousiasme te spreken kan ik echt impact hebben op mijn omgeving.”


Date: March 20, 2018

Return to top of page