Skip links

Shanita Doerga:             The Greater Good

Shanita Doerga: The Greater Good

 

Leiderschapstraject voor changemakers

 

 

Omschrijving: Simpelweg vertaalt betekent The Greater Good het groter goed of het algemeen belang. De vraag die wordt gesteld is hoe draag jij bij aan onze maatschappij, of misschien nog wel groter, hoe wil jij bijdragen aan onze wereld? Door je kernmotivatie helder te hebben weet je wat belangrijk voor jou is en waar jouw unieke talenten en passies tot zijn recht komen, zodat je je tijd en energie besteedt aan dingen die je echt gelukkig maken! Ontdekken en stappen zetten door uit je comfortzone te treden!

 

Leerervaringen: “Ik ben ervan overtuigd dat whatever life throws at you, je altijd een keuze hebt. Een keuze om bij de pakken neer te gaan zitten of je verantwoordelijkheid te nemen om je eigen geluk te creëren en te staan voor wie je bent en wat je de wereld te bieden hebt. Doen wat goed voelt, vertrouwen hebben in jezelf, gaan voor datgene wat je hart je vertelt te doen. Door dit toe te passen begeef ik me veel in de groeizone, waardoor mijn comfortzone steeds meer er meer gestretcht wordt. Wat dat me oplevert? Dat elke dag voelt als schoolreisje. Zo veel meer voldoening en plezier sinds ik het leven ben gaan zien als één groot leerproces. En juist hier help ik nu anderen mee, want mijn kernmotivatie is: Mensen helpen krachtig in het leven te staan door ze te inspireren en vertrouwen te geven vanuit mijn kernwaarden liefde, vrijheid en respect.”

 

 Persoonlijk leiderschap: “Ik acht mijzelf succesvol en dat heeft voor mij niets van doen met het euroteken, maar met het feit dat mijn waarden, woorden en acties in overeenstemming zijn. Met het hogere doel voor ogen ben je dan in staat elke stap te zetten en elke hindernis te nemen en tegelijkertijd de uitdagingen met plezier aan te gaan. Ook al is het pad niet altijd gemakkelijk! En dat gevoel… het gevoel op het juiste pad te zitten is goud waard en dat gun ik iedereen! Daarom doe ik wat ik doe!”


Date: January 6, 2018

Return to top of page